Tel. 026-7857872 | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,00!

Welkom!

Over Decomadeco.nl

Decomadeco.nl is een webshop van verpakkingsgroothandel Decoma gevestigd in Lieshout. Decoma levert al jaren luxe verpakkingsmaterialen aan zakelijke klanten in een zeer brede doelgroep. Het assortiment is in de loop der jaren langzaam uitgebreid met mooie tafeldecoratie en partydecoratie.

In Nederland wordt tafeldecoratie en partydecoratie steeds vaker gebruikt voor het bepalen van de sfeer tijdens een feest of evenement. Door de toegenomen vraag naar leuke tafeldecoratie en partydecoratie hebben wij dit assortiment ondergebracht in Decomadeco.nl. In onze webwinkel Decomadeco.nl vindt u leuke tafeldecoratie en partydecoratie geschikt voor vele gelegenheden.

Assortiment decoratie

Het assortiment tafeldecoratie en partydecoratie is over het algemeen erg trendy en voldoet aan de laatste trends en kleuren. Voor vrijwel iedere feestelijke gelegeheid vindt u wel een leuke decoratie in onze webwinkel. U kunt hierbij denken aan leuke decoratie voor een bruiloft, geboorte of voor de feestdagen.

De tafeldecoratie en partydecoratie is veelal verkrijgbaar in vele kleuren zodat de decoratie af kunt stemmen op de gewenste kleuren van uw thema. Bent u op zoek naar een speciale kleur die u niet kunt vinden? Neem dan gewoon even contact met ons op. Vaak kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste decoratie in de gewenste kleur.

Service

Service hebben wij hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent en waar u terecht kunt met uw klachten of problemen. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar wanneer dit nodig is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent!