Decoratie vlinders

Decoratie vlinders

Vrolijke decoratie vlinders geschikt voor bijvoorbeeld de aankleding van een mooi gedekte tafel, als decoratie in een bloemstuk of als decoratie op een cadeautje.

De decoratie vlinders zijn verkrijgbaar op een steeltje of zijn voorzien van een knijper zodat u deze eenvoudig kunt verwerken.

Ons assortiment decoratie vlinder bestaat uit een ruime keuze aan kleuren en dessins. We hebben gekleurde vlinders zonder opdruk en luxere vlinders met glitters.

Bestel nu leuke decoratie vlinders in vrolijke kleuren en dessins!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Afbeelding

Tafeldecoratie

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...