Candle bags

Candle bags

Candle bags zijn kleine papieren kaarsenhouders gemaakt van brandvertragend papier. De candle bags geven een speciale sfeer en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Doordat de candle bags zijn bewerkt met een speciale brandvertragende coating kunt u een gewoon waxinelichtje aansteken en in de candle bag zetten.

De candle bags zijn leverbaar in standaard kleuren, maar ook voorzien van een leuke opdruk voor bijvoorbeeld bruiloften.

Bestel nu candle bags in diverse kleuren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Afbeelding

Tafeldecoratie

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...