Servetringen

Servetringen

Voor het mooi presenteren van uw servetten kunt u een leuke servetring gebruiken. Met een servetring kunt u een standaard servet op een leuke manier presenteren bij uw tafeldecoratie.De servetringen zijn gemaakt van papier en hebben een luxe afwerking. Naast de standaard gekleurde servetringen hebben wij diverse leuke servetringen in thema. U kunt dus bijvoorbeeld bij een bruiloft een servetring gebruiken in het thema van het feest.Bestel nu servetringen in verschillende kleuren en thema's

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Servetringen fuchsia | 6 stuks

Servetringen fuchsia

Levertijd 1-2 werkdagen
Levertijd 1-2 werkdagen

€ 2,00 € 2,42

Servetringen limegroen | 6 stuks

Servetringen limegroen

Levertijd 1-2 werkdagen
Levertijd 1-2 werkdagen

€ 2,00 € 2,42

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Afbeelding

Tafeldecoratie

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Filteren

Kleur